نگاهی به پروژه Core Banking با دکتر لگزایی

نگاهی به پروژه Core Banking  با دکتر لگزایی
در سومین قسمت آکادینوگپ که با حضور دکتر علیرضا لگزایی چهره شناخته شده صنعت بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت برگزار شد، روندهای نوین در صنعت بانک و نقش کلیدی مدیران در رشد این صنعت مورد توجه قرار گرفت.
 

در سومین قسمت آکادینوگپ که با حضور دکتر علیرضا لگزایی چهره شناخته شده صنعت بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت برگزار شد،  روندهای نوین در صنعت بانک و نقش کلیدی مدیران در رشد این صنعت مورد توجه قرار گرفت.

آکادمی گروه ملی انفورماتیک (آکادینو) در قسمت سوم پادکست خود با عنوان «آکادینوگپ»، میزبان دکتر علیرضا لگزایی، عضو هیئت مدیره بانک خاورمیانه بود که سال‌ها به عنوان معاون فناوری اطلاعات و عضو هیئت مدیره بانک ملت فعالیت کرده است. در این قسمت، تجربیات مسیر حرفه‌ای این فعال صنعت بانکداری الکترونیک را در پروژهCore Banking بانک ملت شنیدیم.

آکادینوگپ فرصتی منحصر به فرد برای علاقه‌مندان به صنعت پرداخت فراهم کرده است تا از دانش و تجربیات مدیران پیشکوست این صنعت بهره‌برداری و مسیر حرفه‌ای خود را با دقت بیشتری پایه‌گذاری کنند.

قسمت سوم آکادینو گپ با دکتر لگزایی

دکتر علیرضا لگزایی، عضو هیات‌‌مدیره و معاون مدیرعامل در برنامه‌ریزی و توسعه سازمانی بانک خاورمیانه، مهمان سومین قسمت از آکادینوگپ بود. وی با بیش از دو دهه فعالیت در صنعت بانک و پرداخت، از تجربیات گسترده خود در پروژه‌هایی همچون «پروژه کارت سوخت»، «طرح خرید تضمینی گندم»، «ثبت‌نام الکترونیکی عمره مفرده» و «پروژه Core Banking در بانک ملت» سخن گفت. وی یادآور شد که هر یک از این پروژه‌ها با بهره‌گیری از سیستم‌های پیشرفته در راستای ارائه خدماتی سریع‌تر، دقیق‌تر و متناسب با نیاز مشتری ایجاد شده‌ و به کار گرفته می‌شوند.

Core Banking راهکاری برای توسعه سیستم‌های بانکی

دکتر لگزائی از پروژه Core Banking به عنوان یک راهکار همه‌جانبه در صنعت بانکی یاد کرد که شامل ماژول‌های متعددی است. این ماژول‌ها که امروزه گسترده‌تر از قبل هم شده‌اند مواردی همچون مدیریت ریسک، حسابرسی داخلی، بانکداری باز (Open Banking)، بانکداری به عنوان خدمت و … را تشکیل داده و به عنوان زیرساخت‌های فناوری بانک به شمار می‌روند. به همین دلیل و برای راهبری و ایفای نقش در عرصه فناوری نیاز به سرمایه‌گذاری در راستای بهبود و به‌روز‌رسانی این زیرساخت‌ها بیش از پیش احساس می‌شود.

نقش مدیران بالادستی در دستاوردهای سازمانی

دکتر لگزایی در ادامه صحبت‌های خود در سومین قسمت از آکادینوگپ، از اهمیت بالای مدیران بالادستی و رهبران سازمان در کسب موفقیت‌های سازمانی سخن گفت. وی ساختار سازمانی و رهبر سازمان را عامل موثری در دستاوردهای آن سازمان برشمرد و دلیل این مساله را در اهمیت بالای تصمیمات استراتژیک مدیران در موفقیت یا افول سازمان دانست.

دکتر لگزایی اشاره کرد که پیاده‌سازی و موفقیت پروژه‌هایی مانند Core Banking، هیچ‌گاه بدون تصمیم‌گیری استراتژیک مدیران ارشد سازمان برای طراحی و توسعه محصولی مطابق با نیازهای جامعه مشتریان امکان‌پذیر نبوده است.

کلام پایانی

استفاده از تجربه مدیران برجسته صنعت بانک و پرداخت می‌تواند یکی از بهترین راهنمایان برای افرادی باشد که در ابتدای مسیر قرار دارند. این مدیران با تجربیات خود، مسیر صنعت را تغییر داده‌اند و دستاوردهای مهمی از جنس خدمات بهبودیافته و افزایش نوآوری و بهره‌وری را به ارمغان آورده‌اند. سومین قسمت آکادینوگپ با حضور دکتر لگزائی، به بررسی روندهای نوین در صنعت بانک و نقش کلیدی مدیران در رشد این صنعت، پرداخت. وی در سخنان خود فعالیت‌هایی که منجر به دستاوردهای چشمگیر در سازمان‌ها می‌شوند را ماحصل تلاش‌های یک تیم و در راس آن یک مدیر جسور عنوان کرد که تصمیمات استراتژیک اتخاذ می‌کنند. دکتر لگزائی به نقش مهم مرحوم منوچهری در طراحی و آقای دکتر دیوان‌دری در پیاده‌سازی پروژه Core Banking در بانک ملت اشاره کرد و این پروژه را دستاورد اعتماد ایشان به ظرفیت‌های داخلی دانست.

هر قسمت از این پادکست با حضور مدیران متخصص، چراغ راهی برای علاقه‌مندان به صنعت بانک و پرداخت در راستای هدفگذاری دقیق‌تر خواهد بود.

 
ثبت نظر

مطالب مرتبط