Loading...
هوش مصنوعی: انقلابی در آموزش
هوش مصنوعی: انقلابی در آموزش
1403/05/11

علیرضا پورابراهیمی، عضو کمیته علمی هوش مصنوعی آکادینو، در نخستین کنفرانس بین‌المللی آینده آموزش با فناوری متاورس و هوش مصنوعی، اعلام کرد که هوش مصنوعی وابستگی آموزش به زمان و مکان را از بین می‌برد. وی تأکید کرد که آموزش کافی نیست و یادگیری نیروی انسانی باید محور باشد. پورابراهیمی گفت که استفاده از هوش مصنوعی در آموزش می‌تواند بهره‌وری و آمادگی فرد را افزایش دهد. وی همچنین به اهمیت هدایت‌گری اساتید در این فرآیند اشاره کرد و هشدار داد که بهره‌گیری نادرست از این فناوری می‌تواند منجر به سردرگمی شود.

عضو کمیته علمی هوش مصنوعی آکادینو:

هوش مصنوعی وابستگی آموزش به زمان و مکان را از بین می‌برد.

عضو کمیته علمی هوش مصنوعی آکادمی گروه ملی انفورماتیک (آکادینو) استفاده آگاهانه از هوش مصنوعی در حوزه آموزش را بسیار کمک‌کننده خواند و گفت: استفاده از این فناوری وابستگی آموزش به زمان و مکان را از بین می‌برد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک، «علیرضا پورابراهیمی» در «نخستین کنفرانس بین‌المللی آینده آموزش در قالب فناوری متاورس و هوش مصنوعی» که درکارخانه نوآوری امید برگزار شد، با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای آموزش نیاز به همکاری همه‌جانبه دارد، گفت: زمانی که از آموزش سخن می‌گوییم، موضوع هم به نیروی انسانی در حال تحصیل در دانشگاه‌ها و هم به نیروی انسانی شاغل در صنایع مختلف که نیاز به مهار‌ت‌آموزی دارد، مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش مهم است ولی کافی نیست، افزود: آنچه که باید از آموزش دنبال کنیم، یادگیری نیروی انسانی است. بحث امروز دنیا هم این است که چگونه از هوش مصنوعی در فرایند آموزش و یادگیری استفاده کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در برخی از موارد برای بهره‌گیری از فناوری هوش مصنوعی در آموزش شاهد هستیم که دانشجو و کارآموز از استاد جلوتر است ولی نکته مهم این است که یادگیری باید توسط دانشجو و کارآموز انجام شده و استاد باید هدایت‌گر او در این زمینه باشد.

پورابراهیمی به موضوع سیالیت نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری اطلاعات در دنیا اشاره کرد و گفت: نمی‌توان پای نیروی انسانی متخصص را بست ولی همزمان شاهد هستیم که ما در کشور نیروی انسانی را بدون داشتن هدف مشخص تربیت می‌کنیم.

عضو کمیته علمی هوش مصنوعی آکادینو در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: می‌توانیم از فناوری هوش مصنوعی در بررسی اینکه یک فرد تا چه اندازه از آمادگی لازم برای یادگیری برخوردار است هم استفاده کنیم.

وی بهره‌گیری نادرست از فناوری هوش مصنوعی را باعث سردرگمی دانست و اظهار داشت: باید افراد را به گونه‌ای آموزش دهیم تا به کاربردپذیری هوش مصنوعی اشراف داشته باشند.